2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sözlü Sınava Katılacak Aday Listesi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  Enstitümüz Anabilim Dallarındaki Lisansüstü Programlardan Mülakat sınavı ile öğrenci alan programlara başvuruda bulunan ve beyan ettiği bilgiler doğrultusunda mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların listesine aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Sözlü Sınav Aday Listesi

Mülakat sınavı uygulanmayan Anabilim Dalları için kayıt hakkı kazanan adayların listesi  28.12.2018 mesai bitiminden sonra ilan edilecektir.

UYARI: Mülakat sınavına girecek adayların aşağıdaki belgeleri sınav jürisine teslim etmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeleri ibraz etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

• Kimlik Belgesi.
  • Sahip olduğu Lisans/Y. Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi.
  • Lisans/Yüksek Lisans not ortalamasını gösterir Transkript belgesi.
  • ALES notunu gösteren ALES belgesi.
  • Yabancı dil notunu gösteren belge (Doktora programlarına başvuru yapanlar)

NOT:

Mülakat Sınavı Tarih ve Yer bilgilerine Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı duyurusundan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci İşleri Bürosu Telefon : +90 (446) 224 26 10 Dahili: 42356