2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sözlü Sınava Katılacak Aday Listesi(Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı)

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sözlü Sınava Katılacak Aday Listesi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalına başvuruda bulunan ve beyan ettiği bilgiler doğrultusunda mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların listesine aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Sözlü Sınav Aday Listesi

UYARI: Mülakat sınavına girecek adayların aşağıdaki belgeleri sınav jürisine teslim etmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeleri ibraz etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

• Kimlik Belgesi.
  • Sahip olduğu Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi.
  • Lisans not ortalamasını gösterir Transkript belgesi.
  • ALES notunu gösteren ALES belgesi.

NOT:

Mülakat Sınavı Tarih ve Yer bilgilerine Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Öğrenci Kontenjan İlanı duyurusundan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci İşleri Bürosu Telefon : +90 (446) 224 26 10 Dahili: 42356