Plaka Tanıma Sistemi

Plaka Tanıma Sistemi Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi girişinin güvenlik tedbirleri açısından araç giriş ve çıkışlarının kayıt altına alınabilmesi için yeni yapılan nizamiye plaka tanıma sistemine öğrencilerin tanımlamalarının yapılabilmesi için yerleşkede bulunan nizamiyeye şahsen istenen belgeler ile birlikte (Öğrencinin şahsına veya birinci derecede yakının üzerine kayıtlı Araç Ruhsat Fotokopisi,Öğrenci Kimlik Kartı Fotokopisi) 15.02.2019 tarihine kadar başvurulması gerekmektedir.

Özel Öğrenci Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüze Özel Öğrenci statüsünde kabul edilen aşağıda isimleri verilen öğrencilerin kayıtların kesinleşmesi için Halk Bankası TR32 0001 2009 3440 0006 0000 74 IBAN numaralı hesaba 129 TL harç ücreti yatırıp, ad, soyad, T.C. kimlik no ve açıklama kısmına “özel öğrenci statüsünde” bilgilerini işleterek dekontlarını en geç  15 Şubat  2019… Okumaya devam et Özel Öğrenci Başvuru Sonuçları