2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Başvuru Sonuçları

Kesin kayıt evrakları e-posta (fbekayit@erzincan.edu.tr) ile gönderilecektir.

Kesin Kayıtta İstenilen Belgeler

• Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Başvuru Formu (Enstitü web sitesi “Şablonlar ve Formlar” sayfasından temin edilir).
  • FR-367-KVK Mevzuatı Uyarınca Enstitü Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Öğrenci Aydınlatma Metni (İmzalı olarak yüklenmelidir) Web sayfamız “Kişisel Veri Aydınlatma Metinleri” kısmından temin edebilirsiniz.
  • Özgeçmiş ve Danışman Tercih Formu (Online olarak doldurulacaktır.)
  • ALES sınav sonuç belgesi
  • Nüfus Cüzdan belgesi
  • Yüksek Lisans programları için Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  • Doktora programları için Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  • Lisans / Yüksek Lisans Mezuniyet Notunu gösteren Transkript Belgesi
  • Doktora programına müracaat eden adayların, başvurdukları programın ilgili alan türünde Üniversitelerarası Kurul tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarının birinden en az 55 puan veya muadili puan aldığını gösteren belge.
  • Lisans ve/veya Lisansüstü öğrenimlerinin yurt dışında yapmış T.C. uyruklu adaylar için denklik belgesi. (Denklik belgesi olmadan tanınma ile programa kayıtlı olan T.C. uyrukluların lisansüstü mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için kayıtlı oldukları lisansüstü programdan mezun oluncaya kadar denklik belgelerini almış ve lisansüstü öğrenim görülen Yükseköğretim kurumuna ibraz etmiş olması gerekmektedir.)

FR-367-KVK Mevzuatı Uyarınca Enstitü Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Öğrenci Aydınlatma Metni yüklenmediği taktirde kesin kayıt yapılamayacaktır.

2021-2022 Bahar yarıyılı Lisansüstü öğrenci alım ilanı