Öğrenci Numaraları ve Danışman Bilgileri

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yeni kayıt yaptıran, yatay geçişle kayıt yaptıran ve bilimsel hazırlık programından lisansüstü programa geçen  öğrencilere ait Danışman bilgilerine öğrenci otomasyonundan ulaşabilirsiniz.

Açılan Dersler

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında açılan dersler bilgi paketleri menüsü altında “Açılan Dönem Dersleri” sayfasında ilan edilmiştir.

BİLİMSEL HAZIRLIK (ALAN DIŞI) AÇILAN DERSLER VE DERS KAYDI

BİLİMSEL HAZIRLIK (ALAN DIŞI) AÇILAN DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA ALAN DIŞINA KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ PROGRAMIN DERSLERİNİ “FORMLAR” BÖLÜMÜNDE BULUNAN “Bilimsel Hazırlık Programı Ders Kayıt Formu” ‘NA İŞLEYEREK 19.02.2021 TARİHİNE KADAR fbe@erzincan.edu.tr E-POSTA ADRESİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.