2023-2024 Bahar Yarı Yılı Mülakat Sınavı Aday Listesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  Enstitümüz Anabilim Dallarındaki Lisansüstü Programlardan Mülakat sınavı ile öğrenci alan programlara başvuruda bulunan ve mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların listesine aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

*Mülakat sınavı uygulanmayan Anabilim Dalları için kayıt hakkı kazanan adayların listesi 26.01.2024 Cuma günü mesai bitiminden sonra ilan edilecektir.

Mülakat Sınavı Aday Listesi için tıklayınız

Uyarı: Mülakat sınavına girecek adayların aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları önemle rica olunur.

• Kimlik Belgesi.

Mülakat Sınavı Tarih ve Yer Bilgileri:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Yüksek Lisans) – Tarih: 24.01.2024 Saat: 10:00 Yer: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Havacılık Bilimi ve Teknolojileri (Yüksek Lisans) – Tarih: 24.01.2024 Saat: 10:00 Yer: Ali Cavit Çelebioğlu. Sivil Havacılık Yüksekokulu Yüksek Lisans Sınıfı