2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Yedek Aday Listesi

*** Kesin kayıt evraklarını enstitümüze teslim eden yedek adaylar arasından puan sıralamasına göre boş kontenjan sayısı kadar kesin kayıt yapılacaktır. Kesin kayıt evraklarını enstitümüze teslim etmeyen yedek adaylar sıralamaya alınmayacaktır!

KESİN KAYIT TARİHLERİ
Yedek Kontenjan Kesin Kayıt Tarihi 02.02.2024
Yedek Kontenjandan Kesin Kayıt Yapılan Adayların İlanı 05.02.2024

Kesin kayıt evrakları enstitümüze şahsen teslim edilecektir. Posta, e-mail vb. gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Kesin Kayıtta İstenilen Belgeler

• Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Başvuru Formu (Enstitü web sitesi “Dilekçeler ve Formlar” sayfasından temin edilir).
  • Özgeçmiş ve Danışman Tercih Formu (Enstitü web sitesi “Dilekçeler ve Formlar” sayfasından temin edilir).
  • ALES sınav sonuç belgesi
  • Online başvuru formu çıktısı (imzalı)
  • Nüfus Cüzdan belgesi
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Yüksek Lisans programları için Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  • Doktora programları için Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  • Lisans / Yüksek Lisans Mezuniyet Notunu gösteren Transkript Belgesi
  • Doktora programına müracaat eden adayların, başvurdukları programın ilgili alan türünde Üniversitelerarası Kurul tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarının birinden en az 55 puan veya muadili puan aldığını gösteren belge.
  • Lisans ve/veya Lisansüstü öğrenimlerinin yurt dışında yapmış T.C. uyruklu adaylar için denklik belgesi. (Denklik belgesi olmadan tanınma ile programa kayıtlı olan T.C. uyrukluların lisansüstü mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için kayıtlı oldukları lisansüstü programdan mezun oluncaya kadar denklik belgelerini almış ve lisansüstü öğrenim görülen Yükseköğretim kurumuna ibraz etmiş olması gerekmektedir.)

*Kesin kayıtta e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitimi  Yedek Aday Listesi

Öğrenci İşleri Bürosu Telefon : +90 (446) 224 26 10 Dahili: 42356